HABERLER & DUYURULAR

12.03.2015 - Meme Kanserinde Sürekli Eğitim Toplantıları

Sayın meslektaşım,

Vakfımız kurulduğundan beri hekimlerimizin yanında yer almıştır. Son yıllarda kanser konusunda eğitime daha fazla ağırlık vermeyi amaçlamıştır.

Bu amaçla genç hekimlerimizin eğitimleri için karşılıksız burslar vermektedir. Vakfımız, vermiş olduğu karşılıksız burs ve desteklerle bu gün profesör ve doçent düzeyinde ulaşmış hekim arkadaşlarımızla gurur duymaktadır. Halen dokuz uzman hekimimiz desteklerimizle yurt dışında kanser konusunda eğitimlerine devam etmektedir. Her yıl kanserle ilgili bir kitap Türkçeye kazandırılarak onkoloji alanında uzman hekimlerimize hediye edilmektedir.

Kanser konusunda yapılan çalışmalara genç hekimlerimizi teşvik etmek amacıyla her iki yılda bir olmak üzere Ulusal Kanser Kongrelerinde üç dalda ödül vermektedir.

Periyodik 'Kanser Gündemi' isimli bilimsel yayınları ile hekimlerimize güncel bilgileri ulaştırmaya devam etmektedir.

Ülkemizdeki kanser alanındaki çalışmalarını teşvik etmek amacıyla her yıl Bilim ve Teşvik ödülü vermektedir. Düzenli olarak kanser konularının ele alındığı, güncel bilgilerin aktarıldığı hekimlere yönelik eğitim toplantıları düzenlenmektedir.

Bu yıldan itibaren Sayın Prof. Dr Ahmet Öber tarafından 1998 tarihinde başlatılan ve geleneksel toplantı özelliği kazanmış olan 'Meme Kanseri Sürekli Eğitim Toplantıları'nı Türkiye Kanserle Savaş Vakfı Eğitim Toplantıları içerisinde sizlerle sunuyoruz.

Her zaman olduğu gibi yine Ahmet Öber hocamızın sunacağı bu toplantılara katılımınız ve katkılarınızla vereceğiniz destek için teşekkür ederiz.

Türkiye Kanserle Savaş Vakfı

19:35 : Meme Toplantılarına Yeniden Başlarken

19:40 : Lenfatiklere Yaklaşım Eğilimi Anketi
             Ahmet Öber