FAALİYETLER

30.08.2014 - Kansere Karşı Yelken Açtılar

Marmaris Women's Sailing School (Kadınlar Yelken Okulu) bu sene 23-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen, "5.Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası"nda Rusya, Belçika, Almanya, Avusturya, Fransa, İngiltere, Hollanda ve Türkiye'den olmak üzere 7 tekne ve yaklaşık 50 kadın yelkenci ile gerçekleşen organizasyonda yelkenler meme kanseri farkındalığını  arttırmak ve bu hastalıkla savaşan kadınlara destek vermek amacıyla, meme kanserinin uluslararası sembolü olan pembe kurdeleyle açıldı. "Sail Pink", Türkiye Kanserle Savaş Vakfı ve diğer değerli sponsorların olduğu bayraklarla kuşanan yelkenliler hafta boyunca pek çok etkinlik gerçekleştirdi.

Marmaris'te düzenlenen 5. Uluslararası Yelken Haftası'nda yelkenliler bu yıl meme kanserine dikkat çekmek için yola çıktılar.

Organizasyon komitesinden Sayın Lale Manço Ahıskalı, Sn.Neslihan Karayel ve Sn. Deniz İrengün'e Türkiye Kanserle Savaş Vakfı olarak  teşekkürlerimizi sunduk.

resim 1
resim 2